Behandelingen

Anti-Age

Wellness

Huidproblemen

Speciale Behandelingen

Chakra Stone Massage

Body sugaring

Antistress Voetmassage

Workshop

Verven / Epileren

Make Up

 

De gevoelige huid kan zichzelf maar moeilijk tegen milieu-invloeden beschermen. Zij reageert sterker en zichtbaar op irritaties van buitenaf. Kalmerende behandelingen van DR. Grandel werken rustgevend op de huid en verbeteren de huideigen bescherming.

Senstive balance Voor de gevoelige huid.
De sensitive balance behandelingvarianten kalmeren de gevoelige huid Planten extracten en verzorgende natuurlijke oliƫn verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. De huid voelt weer prettig aan.
(ca. 75 minuten)


Ultra sensitive Voor de overgevoelige huid.
Deze behandeling werkt kalmerend en irritatieverzachtend op de extreem gevoelige huid.
Speciale werkstoffen doordrenken de huid met vocht en ondersteunen haar beschermingsmechanismen. De lamelachtige structuur van de cremebasis heeft grote gelijkenis met de bovenste huidlagen en versterkt zo het weerstandsvermogen tegen invloeden van buitenaf. Jeuk, branden, kriebelen, een strak gevoel en droogte verdwijnen. Wat er achterblijft is een maximaal gevoel van welzijn alsmede een kalmerend en zacht uitziende teint.
(ca. 75 minuten)


De ene onzuivere huid is de andere niet. Het goede nieuws is: u kunt er iets tegen doen.


Dermabalance Voor de vochtarme huid.
Het verzorgen van de onzuivere en tegelijkertijd vochtarme huid is een uitdaging. Dermabalance maakt ruwe plekken glad, gaat ontstekingen tegen, verwent de huid met veel vocht en werkt kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld.
(ca. 60 minuten)


Sebocontrol Voor de vettige huid .
Zo krijgt u grip op onzuiverheden en een vettige glans!
Deze behandeling werkt doelgericht tegen talgoverproductie en verzacht ontstekingen.
De beloning is een egaal, helder en mat huidbeeld.
(ca. 60 minuten)


Light effect Bij overpigmentering of pigmentvlekken.
Light effect is een behandeling voor de huid met een neiging tot over pigmentering. Zij geeft de huid haar stralingskracht terug en laat de teint smetteloos stralen. De ondersteunende thuisverzorging met light effect producten voorkomt het ontstaan van nieuwe over pigmenteringen. Voor een snel en duidelijk zichtbaar resultaat is een kuur van minstens vier behandelingen alsmede het gebruik van de light effect producten voor thuisverzorging aan te bevelen!